Home Wat doen wij? Projecten & agenda Contact Fotogalerij Sponsoring Natuurgebieden ANBI Weblinks

Projecten & agenda.

Vogelwerkgroep | Stichting Groen Licht

Vogelwerkgroep

Klik voor meer informatie

Groen Licht heeft een vogelwerkgroep opgericht om de vogels die binnen Kaag en Braassem voorkomen te monitoren en om bijvoorbeeld geplaatste nestkasten te controleren en te onderhouden.

Adopteer een straat | Stichting Groen Licht

Adopteer een straat

Klik voor meer informatie

Sinds 2019 kunnen de inwoners van Kaag en Braassem hun eigen straat adopteren om deze vervolgens schoon te houden. De bewoners mogen 1x in de 2 weken, 1 x in de maand of 1x per kwartaal een kwartiertje aan de slag gaan.

Zwerfvuilacties | Stichting Groen Licht

Zwerfvuilacties

Klik voor meer informatie

Naast onze bekende zwerfvuilacties zijn wij bezig om nog meer zwerfvuilacties te organiseren. Denk aan trashwalks, ploggen of plandelen in de polder. Houd de agenda in de gaten om te weten waar en wat voor zwerfvuilacties gaan plaatsvinden.

Op zoek naar het Groenfonds?

Er zijn geen aankomende agenda items beschikbaar.